Изберете страница

Изграждане и поддръжка на Интернет сайт/магазин

ФАВИКОН ЕООД предлага създаване на цялостни уеб решения.

Уеб дизайн на сайтове и магазини, графичен дизайн, лого дизайн, фотография и обработка на изображения, хостинг, SEO, онлайн реклама и други.

Изграждането на уеб сайт и/или Интернет магазин следва няколко основни стъпки:

1. Среща с клиента за да се информираме за желанията му.

2. До три работни дни изпращаме оферта, проекто-договор и проекто-задание. Предлагаме идеен проект  на сайта/магазина.

3. След като проекта бъде одобрен, подписваме договора и клиента предплаща 50% авансово по проформа.

4. Работа по проекта – клиента изпраща необходимия текст и снимки, лого и други графични компоненти. Уточняват се менюта, страници, цветове, шрифтове, разположения, съдържание и други. Допущат се до 2 промени на готова и одобрена вече, страница. Всяка следваща промяна се заплаща допълнително.

Подарък към всеки нов сайт, е специално изработен и уникален фавикон

5. При изпълнение на проекта, се подписва приемо-предавателен протокол. Плащат се и останалите 50%.

Избирайки Favicon, получавате както бързо и качествено обслужване, така и лично отношение към всеки един клент.

Най-важните неща за един Интернет сайт са добрата визия, интересното съдържание и това да бъде видян от повече хора. Информацията, която посетителите на сайта ще получат, трябва да е поднесена на достъпен език и със стил. Да бъде вярна за да буди доверие у клиентите.

Винаги препоръчваме на клиентите ни, да използват техни уникални снимки. Както и сами да седнат на напишат текстовете, представящи фирмата им и описващи техните продукти и услуги. Ако има нужда, ние ще помогнем тези снимки и текстове да станат професионални.

Хората обичат да изразяват мнението си и да оценяват, или да участват в различни проучвания. После се връщат на сайта да разберат докъде е стигнало проучването и колко други хора мислят като тях. Именно за това препоръчваме включването на форум в сайта. Това е мястото, където ще можете да дадете и конкретни съвети за използването на продуктите Ви. Тук можете да потърсите и обратното мнение на хората и да ги включите в интересни дискусии, в игри с награди и други. Форумите и коментарите създават чувство за принадлежност към общност по интереси, именно тези коментари ще направят сайта Ви с уникално съдържание.

Друго добро средство е формата за контакти Zopim. Напоследък няма сайт, в който да липсва Facebook бутон и/или Twitter, Google+  и другите. Социалните мрежи превзеха всичко и всички.