Изберете страница

Последни проекти:

 

Д-р Десислава Моше защитава магистърска степен по Дентална Медицина в Медицински Университет Пловдив и Медицински Университет Тел Авив, Израел. Има 15 годишна практика като лекар по Дентална Медицина и Специалист Ортодонт.

Безкомпромисен професионализъм, съчетан с нежна грижа към пациента.

Екипът нa ”Май Енерджи Хаус” ООД се състои от енергични и креативни специалисти. Професионалният им опит е в сферата на строителството, ремонтните дейности и доставката на строителни материали.

Имате нужда от помощ?

Те са тук за да направят живота Ви по-добър!

АС Джелепов в съдружие с Митев и Белчева  има за свой с основен предмет на дейност юридическо обслужване на търговски дружества и държавни предприятия, непреобразувани в търговски дружества, занимаващи се с крупна търговска дейност в областта на транспорта, комуникациите, услугите, строителството и др.

Ландинг сайт на рекламна агнция СТРАТА. СТРАТА е на пазара от 2003 година. Досега имамат осъществени над 3,600 успешни проекта. Доказали са се в разгръщане на маркетингови кампании, които започват с промоции инстор, брандирания, печатна реклама, кампании в социални мрежи и завършавт с доволни клиенти.

„ИМЛ-ИНЖЕНЕРИНГ” ООД предлага цялостно инженерингово обслужване при изграждане на електроинсталации за всякакъв тип обекти, поддръжка и ремонт на електроинсталации, aбонаментна поддръжка, производство на електротабла, кабелни захранвания средно и ниско напрежение, трафопостове, слаботокови системи и др.

 

ВИСТА-Г ООД

Луксозни осветителни тела на световни дизайнери и електроапаратура от Vimar, Efapel, General Electric и GTV

ЕМ СТРОЙ 17 ЕООД

Строителство. Електромонтаж. Продажба на осветителни тела и електроапаратура.

Основната дейност на АВЕС-9 ЕООД е износът на зимна храна за птици (слънчоглед, смеси от семена, сорго, просо и др.).

Уникална за бългаския пазар услуга предлагат от Продронсис ООД – заснемане с дрон на замеделски и други земи и анализи на почвите с цел подобряване на качеството и количеството на културите.

Виртуална галерия на пловдивския художник Красимир Даскалов. Рагледайте картините му! Купете си картина от български художник!

Най-големия проект на Фавикон ЕООД е официалния сайт на община Куклен.

Разгледайте обновения сайт на ЕЛКОМФОРТ ЕООД. Основна дейност на фирмата са: строителство, електрообзавеждане, продажба на електроапаратура и осветителни тела.

Булкомпакт ЕООД присъства от 10 години на индустриалния пазар и е утвърден доставчик за редица големи производители в ХВП както на българския, така и на външния пазар. Изключителен представител на водещи европейски производители на блендове и суровини за хранително-вкусовата промишленост.
Фирмата прилага добрите производствени практики и НАССР и ще отговори на всички запитвания и критерии на всеки бъдещ и настоящ клиент. Основните приоритети са високо качество на продуктите, гъвкавост, коректност и създаване на дългосрочни партньорства.

Местна инициативна група-Куклен-Асеновград е доброволно, независимо и неправителствено обединение на юридически и физически лица, които да работят за активизиране на местните общности на териториите на община Куклен и населените места от община Асеновград, без строителните граници на гр. Асеновград. Сдружението ще насърчава устойчивото развитие на местната общност и включването на гражданите в процесите на вземане на решения на местно ниво и да подпомага изграждането на гражданско общество, демократизация и прозрачност в дейността на централните и местните органи на управление

Кантора Атанасов предлага на своите клиенти компетентност и професионализъм по всеки казус. Винаги намираме различни гъвкави варианти, за разрешаване на проблемите и изпълнение на поетите задължения. Правна кантора Атанасов обслужва както големи корпорации, така и обикновени граждани. Всеки клиент е еднакво важен и заслужава необходимото внимание и грижа

Детска градина „Приятели“ гр. Куклен е отворила врати  на 17 Октомври1966. Вече 50 години всички се стремят да дадaт необходимото възпитание и обучение, в духа на демократичните ценности, адекватно ориентиране в динамично променящия се съвременен свят и създаване на високоотговорно поведение за участие в обществения живот

Сайт на Любителските танцови школи “Везеница” и професионална танцова формация “Balkans evolution”. В сайта можете да намерите повече информация за танцовият фестивал “Фолклорен керван”

Oптика КРЕМЕНА в Стара Загора е с над 20 години опит в предлагането и изработката на диоптрични, предпазни очила за работа с видеодисплеи, контактни лещи  и слънчеви очила

Счетоводна кантора „ACCOUNT SERVICES” предлага професионално обслужване в сферата на счетоводството, данъчното и осигурителното законодателство

ДЖАК БЪЛГАРИЯ ЕООД е официален представител на фирма ,Jack Sewing Machine Co Ltd., която е водеща китайска фирма в производството и експорта на индустриални шевни машини

Фирма Елкомфорт ЕООД е създадена през 2006г. В началото фирмата се занимава с търговия на електроматериали. В последствие разширява дейността си с монтиране на осветителни тела и уреди а през последните години успешно се утвърждава и в строителния бизнес.