ЕЛКОМФОРТ ЕООД с изцяло нов дизайн на сайта.

Булкомпакт ЕООД присъства от 10 години на индустриалния пазар и е утвърден доставчик за редица големи производители в ХВП както на българския, така и на външния пазар. Изключителен представител на водещи европейски производители на блендове и суровини за хранително-вкусовата промишленост.
          Фирмата прилага добрите производствени практики и НАССР и ще отговори на всички запитвания и критерии на всеки бъдещ и настоящ клиент. Основните приоритети са високо качество на продуктите, гъвкавост, коректност и създаване на дългосрочни партньорства.

Местна инициативна група-Куклен-Асеновград е доброволно, независимо и неправителствено обединение на юридически и физически лица, които да работят за активизиране на местните общности на териториите на община Куклен и населените места от община Асеновград, без строителните граници на гр. Асеновград. Сдружението ще насърчава устойчивото развитие на местната общност и включването на гражданите в процесите на вземане на решения на местно ниво и да подпомага изграждането на гражданско общество, демократизация и прозрачност в дейността на централните и местните органи на управление.

Кантора Атанасов предлага на своите клиенти компетентност и професионализъм по всеки казус. Винаги намираме различни гъвкави варианти, за разрешаване на проблемите и изпълнение на поетите задължения. Правна кантора Атанасов обслужва както големи корпорации, така и обикновени граждани. Всеки клиент е еднакво важен и заслужава необходимото внимание и грижа!
Търсите професионализъм, в комбинация с адекватна защита на интересите на клиента и компетентно водене на делата?

Детска градина „Приятели“ гр. Куклен е отворила врати  на 17 Октомври1966. Вече 50 години всички се стремят да дадaт необходимото възпитание и обучение, в духа на демократичните ценности, адекватно ориентиране в динамично променящия се съвременен свят и създаване на високоотговорно поведение за участие в обществения живот

Сайт на Любителските танцови школи “Везеница” и професионална танцова формация “Balkans evolution”. В сайта можете да намерите повече информация за танцовият фестивал “Фолклорен керван”.

Oптика КРЕМЕНА в Стара Загора е с над 20 години опит в предлагането и изработката на диоптрични, предпазни очила за работа с видеодисплеи, контактни лещи  и слънчеви очила.

Счетоводна кантора „ACCOUNT SERVICES” предлага професионално обслужване в сферата на счетоводството, данъчното и осигурителното законодателство.

ДЖАК БЪЛГАРИЯ ЕООД е официален представител на фирма .,Jack Sewing Machine CoLtd., която е водеща китайска фирма в производството и експорта на индустриални шевни машини

Фирма Елкомфорт ЕООД е създадена през 2006г. В началото фирмата се занимава с търговия на електроматериали. В последствие разширява дейността си с монтиране на осветителни тела и уреди а през последните години успешно се утвърждава и в строителния бизнес.