Най-новото предложение от Фавикон!

Сайт CV! Лесно и удобно за хора, търсещи нова работа. Безплатно за безработни, регистрирани в БТ и неполучаващи помощи, както и за многодетни мами и татковци!

Всички сайтове от Каталога са с включен:

1. Безплатен хостинг за 12 месеца.
2. Безплатен домейн за 12 месеца.
3. Контролен панел за управление и промяна съдържанието на сайта – с включено обучение за работа с него в рамките на 35 минути.
4. Респонсив дизайн
5. Базова SEO оптимизация за търсачките.
6. Включени до 2 промени по сайта за 12 месеца.

Планове и ценообразуване

Цени за Каталога

Цените се отнасят само до готовите шаблони на сайтовете от Каталога.

Всички цени на тази страница за без Данък Добавена Стойност.

ДДС в България е 20%.

Плащането става само по банков път. Касови бележки не издаваме.

За всяка услуга, извършена от Фавикон ЕООД, клиента получава фактура.

Плащаме си данъците с гордост и надежда.

Искате нещо по-различно?

Вижте ТУК. Можете да избирате измежду 87 професионални теми!

Повечето от темите позволяват леки корекции по дизайна си.
Цената на сайт с избрана тема без хостинг и домейн* е около 700 лв.

* Относно избора на хостинг и домейн препоръчваме на клиентите ни, да си закупуват собствени. Ако не искат или не могат – можем да закупим домейн за тях и да им предложим подходящ хостинг план.

Търсите уникален дизйн?!?

Ако търсите уникален дизйн, ние от Фавикон, ще направим Вашият уеб сайт точно такъв, какъвто си го представяте – без компромиси в цветовете, разположенията на текст и изображения, шрифтове и всичко останало!
Няма да има друг такъв в Интернет!
Цена тук е трудно да се определи преди да ни е станало ясно какво ще правим, всичко зависи от Вашите желания и очаквания. Обадете ни се да пием по кафе и да обсъдим Вашия проект, после ще Ви изпратим оферта.

Цени от 499 до 2499 лв.

Цени от 499 до 2499 лв.

В зависимост от избора на платформа.

 

 

12 500 лв за целия пакет

Gencloud ERP Bizzio + e-shop

Електронен магазин с връзка към ERP Bizzio.
И всичко това на сигурно в облака!

Други цени:
Обучение за работа с контролния панел на сайта /до 1 час/ – 40 лв.
Поддръжка на сайт, изработен от Фавикон ЕООД:
до 2 астрономически часа месечно – 40 лв
до 5 астрономически часа месечно – 80 лв
до 10 астрономически часа месечно – 150 лв
Пакетна годишна еднократна такса – 300 лв за малки промени по сайта и периодична профилактика.
Поддръжка на сайт, неизработен от Фавикон ЕООД – по предварителна уговорка.

Договор за Поддръжка на сайт се сключва за период от минимум 6 месеца.

Някои от допълнителните екстри към уеб-сайтовете:
Допълнителна оптимизация на сайт – 100-500 лв;
Инсталиране на втори и следващ език – 150 лв;
Инсталиране на Блог/Форум към сайта – 50 лв;
Инсталиране на Zоpim – 20 лв;
Инсталиране на Календар с включени до 10 събития – 50 лв;
Лого дизайн – от 50 до 250 лв;
Дизайн на рекламен банер – от 20 до 200 лв;
Изработка на анимиран фавикон – 42 лв;
Изработка на рекламна анимация – от 50 до 500 лв;
Обработка на снимка – от 10 до 110 лв

Поддръжката на сайт включва, но не се отнася само до:
Качване на нови версии на темата, плъгините и др.; Текущ архив на сайта; Качване на нова информация и снимки, касаещи промоции, смяна на работно време и местоположение; Добавяне на нови страници, менюта, редактиране на вече съществуващи текстове, снимки и т.н

GDPR

Във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679, който влезе в сила от 25 Май 2018 година, въвеждаме следните нови Услуги:

  1. Качване на „Общи условия за ползване на сайт“ и или „Политика за поверителност“, както и добавяне на необходимите текстове, бутони, кутийки с отметки и други в сайта – 150 лв. за Основен сайт /и по 30 лв за всеки следващ език*/.
  2. Изработка и качване на сайта Ви на специален Popup /изкачащо/ прозорче, което да информира посетителя на сайта за използваните от вас Бисквитки – 100 лв
  3. Качване на текст, указващ несъбирането на лични данни – 50 лв

Пакетна цена за двете услуги – 200 лв +*

 

За клиенти, които към 25 Май 2018 година имат сключени договори за поддръжка – безплатно.

За всички нови клиенти – влиза в цената за изработка на сайта.

Често Задавани Въпроси:

Какво е Фавикон?

Думичката Фавикон /Favicon/ е съкращение от английските думички Favorite Icon, което означава любима икона. Това е малката картинка, която се появява в лентата за търсене на браузера ви точно до името на сайта.

Ние от Фавикон ЕООД правим подарък към всеки клиент, поръчал сайт при нас – безплатен уникален Фавикон!

Какво е РЕСПОНСИВ /АДАПТИВЕН/ дизайн?

Дизайн, при който елементите се променят визуално и се пренареждат според екрана и резолюцията на устройството, където се зарежда уеб-сайтът. Това осигурява максимално използване на екрана и удобство за потребителя. С респонсив дизайн сайтът Ви е оптимизиран за различните устройства – десктоп, лаптоп, таблет или смартфон. Според новите изисквания на Google, сайтовете трябва да имат респонсив дизайн, за да се класират на по-добри позиции при търсене.

Какво е Хостинг?

Уеб хостинг (от английски: web hosting – означава уеб или мрежово съхранение) е услуга, която предоставя на физически лица и организации хостинг (съдържане върху сървъри) на уеб страници и друг вид информация: данни, файлове, изображения, видео и пр. На практика най-точно се представя като срочен абонамент за ресурсите на един или няколко компютъра, които имат директен и висококачествен достъп към Интенет. Най-простичко казано мястото където ви стои страничката.

Какво е Домейн?

Система за имена на домейните (на английски: Domain Name System), DNS представлява разпределена база от данни за компютри, услуги или други ресурси свързани към Интернет или частни мрежи, с чиято помощ се осъществява преобразуването на имената на хостовете в IP-адреси. Това улеснява работата на потребителите на Интернет услуги. Вместо да въвежда IP-адрес (комбинация от цифри) за да достигне до даден ресурс в мрежата, потребителят може просто да въведе неговото име (домейн).

Информацията за IP-адресите и имената на домейни се съхранява на DNS-сървърите. DNS е разпределена дървовидна система от обвързани чрез логическа йерархия сървъри. В основата на тази структура са сървърите, съхраняващи:

  • домейни от първо ниво (top-level domains) — например .com, .org, .edu и т.н. и
  • множество домейни на държавно ниво (country-level domains) — .bg (за България), .fi (за Финландия), .fr (за Франция) и т.н.

Следващото ниво образуват регистрираните домейни (registered domains) — about.com, abv.bg, pirin.com и т.н. Местните домейни (local domains), наричани още поддомейни (subdomains), като compnetworking.about.com, sdyn.pirin.com, се определят и администрират от собствениците на съответните главни домейни. За разделяне на различните равнища се ползва точка (. ).

Системата за имената на домейните разпределя отговорността от възлагане на имената на домейните и свързването им със съответните им IP-адреси чрез използването на т.н. достоверни именни сървъри (от англ. authoritative name servers) за всеки един домейн. Достоверните сървъри са отговорни за правилното преобразуване на имената в домейните които те поддържат и е възможно също да делегират или прехвърлят това пълномощие на ниво поддомейни на други именни сървъри. Този метод осигурява ниво на услугата с качества на разпределеност и устойчивост на грешки и причината за приложението му е във потребността за избягване на единна централизирана база от данни за управлението на системата за имената на домейните.

Организацията, която се занимава с регистрирането и администрацията на домейните от първо ниво, е Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (Корпорация за запазени имена и номера в Интернет) (ICANN).

Информацията е от wikipedia

Друг важен въпрос е как да изберем подходящо домейн име – обадете ни се, ще ще Ви дадем безплатни съвети.

Какво е SEO?

Оптимизация за търсачки (search engine optimization, SEO) е процесът на подобряване видимостта на уеб сайт в търсачките през натурални или неплатени резултати, който включва оптимизация на HTML кода, структурата и текстовете на web сайта. Рекламирането на сайта и увеличаването на вътрешните и/или обратните връзки е още една от стратегиите за SEO оптимизация. Фактически, колкото по-рано (или по-напред в страницата) и по-често се появява един сайт в резултатите, толкова повече посетители е вероятно да му генерира търсачката. Така сайтът получава присъствие в Интернет пространството. Оптимизацията може да включва различни аспекти за търсене като търсене в определена сфера или регион, както и търсене на картинки, видео или новини. Като Интернет Маркетингова Стратегия, оптимизацията за търсачки изследва как работят търсачките и какво търсят хората.

animated-telephone-image-0004

Не бъдете срамежливи!

Телефоните ни, често дават заето, но обещаваме да се свържем с Вас при първа възможност!